Sinowon with 20 years of optical instrument production experience.

Nā Pōmaikaʻi o ka Vision Measuring Machine (VMM) i lako me 3D Touch Probe

ʻO 3D touch probe, i ʻike ʻia hoʻi ʻo ka sensor contact, ma ke ʻano he mea koho ma VMM, hiki ke hoʻolako ʻia me VMM no ka hoʻokō ʻana i nā ʻano ana he nui, e hāʻawi ana i ka ʻōnaehana me nā hiki ke ana ʻoi aku ka maikaʻi a kūpono i nā ʻano noi like ʻole.
图片1

图片2

1. ʻO ke ana kiʻekiʻe kiʻekiʻe: hiki i ka 3D touch probe ke hana i ke ana kiʻekiʻe ma o ka hoʻoulu ʻana i nā probes ma nā ʻaoʻao like ʻole no ka loaʻa ʻana o nā kiko hoʻonohonoho 3D, pēlā e loaʻa ai ke ana nui pololei.

2. Ana morphology o ka ihu: Hiki i ka 3D touch probe ke hoʻopili i ka ʻāpana hana a loaʻa ka ʻikepili, he mea maikaʻi loa ia no ke ana ʻana o ka morphology surface a hiki ke hāʻawi i ka ʻike geometric piha.

3. Māhele hiʻohiʻona ʻike: VMM i lako me 3D hoʻopaʻa ʻimi hiki ke hoʻohana ʻia e ʻike i nā hiʻohiʻona ʻāpana e like me ka aperture, protrusion, notch, etc., a hiki ke loaʻa ke ana pololei o kēia mau hiʻohiʻona ma o ke ana trigger o ka probe.

4. Ka hoʻolālā ʻana o ke ana ʻana a me ke ana ʻana: Hiki i ka probe paʻi 3D ke hoʻolālā ʻakomi i nā ala o nā helu ana he nui, a laila e loaʻa ai ke ana nui a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka pono o ke ana.

5. Kākoʻo lako polokalamu a me ka hoʻoili ʻikepili: Ua lako ka 3D touch probe me ka polokalamu ana ʻoihana, hiki ke hoʻoponopono, kālailai, a nānā i ka ʻikepili i loaʻa, e maʻalahi ka hoʻomaopopo ʻana a me ka hoʻohana ʻana i nā hopena ana.

6.Measurement o nā hale paʻakikī: No nā ʻāpana me nā hale paʻakikī a me nā ʻano like ʻole, hiki i ka 3D touch probe ke hoʻololi maikaʻi a ana ʻana, no laila e loaʻa ai ka hōʻiliʻili ʻikepili piha.

图片5 图片4

图片3
Palapala noi
ʻO ka hoʻolako ʻana i ka ʻimi hoʻopā 3D ma VMM e uku no ka lawa ʻole o ke ana ʻana o ka lens optical ke alo i nā laʻana me nā hiʻohiʻona paʻakikī a me nā hale.No laila, pili ka hiʻohiʻona noi me ka Coordinate Measuring Machine (CMM) kuʻuna.

Manaʻo kā mākou hui e hiki ke koho ʻia a paipai ʻia ʻo VMM (me 3D touch probe) i kēia mau kūlana:

1. ʻAʻole ʻoi aku ka pololei o ke ana ʻana a i ʻole like me (5+L/200) um;

2. ʻO nā laʻana e pono ke ana ʻia i kēlā me kēia lā i ka nui nui, no laila ʻo ka hoʻohana ʻana i ka CMM kuʻuna he nui ka manawa;

3. ʻAʻole kūpono ka waihona kālā i ke kumukūʻai o CMM, a ʻaʻole lawa kahi e waiho ai i ka CMM.Hiki iā mākou ke noʻonoʻo e hoʻohana i ka VMM.

Ma ke ʻano o ka ʻoihana huahana, e nānā i:

Nā ʻāpana mīkini, e like me nā bolts, nuts, gears, shafts;

ʻO ka hana ʻana i ka poʻi pololei, e like me ke kahakaha ʻana, nā ʻāpana hoʻoheheʻe make, nā ʻāpana optical, a me nā ʻāpana uila uila;

Aerospace, e like me nā mea hana i hana ʻia me nā mea hoʻohui;

Nā mea uila, e like me kekahi mau mea hoʻopili;

Nā mea lapaʻau;E like me nā implants, nā lāʻau lapaʻau, a me nā stents.

图片11 图片10 图片9 图片8 图片7 图片6
Welina mai iā ʻoe i kā mākou YouTube channel no ka ʻike hou aku e pili ana i ke ana ʻana o 3D touch probe: https://www.youtube.com/watch?v=s27TOoD8HHM&list=PL1eUvesN07V9kJ5zZJUOuvUtzktCO06QK&index=4

Inā loaʻa iā ʻoe kekahi mau koi pili pili, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou no ke kūkākūkā.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-31-2023