Sinowon with 20 years of optical instrument production experience.

Rreth Nesh

Prodhues dhe furnizues i makinerive matëse precize.

Sinowon me 20 vjet përvojë të prodhimit të instrumenteve optike, ekipi Kërkimor dhe Zhvillimor i klasit të parë në Kinë dhe ekipi i prodhimit, ekipi i dedikuar para-shitjes dhe shërbimit pas shitjes.

Kryesisht ne hulumtojmë, zhvillojmë, prodhojmë dhe shesim instrumente për matjen e dimensioneve gjeometrike dhe pajisje precize si makinat matëse të koordinatave multisensore, makinat matëse plotësisht automatike të shikimit, makinat matëse optike 2D, projektorët e profilit (krahasuesit optikë), mikroskopët e veglave, mikroskopët video dhe precizion platformat e zhvendosjes.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale... Ne jemi në dispozicion për ju

Ne ofrojmë zgjidhje inovative për përparim të qëndrueshëm.Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe efektivitetin e kostos në treg

Na kontaktoni
  • 图片4

e fundit

LAJME

  • Avantazhet e makinës matëse të vizionit (VMM) e pajisur me sondë me prekje 3D

    Sonda me prekje 3D, e njohur gjithashtu si sensori i kontaktit, si një aksesor opsional në VMM, mund të pajiset me VMM për të arritur mënyra të shumta matjeje, e cila i siguron sistemit aftësi matjeje më të pasura dhe është e përshtatshme për lloje të ndryshme aplikacionesh.1. Matja e këmbëzës me saktësi të lartë...