Sinowon with 20 years of optical instrument production experience.

Производи

За нас

Производител и добавувач на прецизни мерни машини.

Sinowon со 20-годишно искуство во производството на оптички инструменти, првокласен тим за истражување и развој и производство во Кина, посветен тим за претпродажба и услуга по продажбата.

Ние главно истражуваме, развиваме, произведуваме и продаваме инструменти за мерење на геометриски димензии и прецизни уреди како што се машини за мерење на повеќесензорни координати, целосно автоматски машини за мерење на видот, 2D оптички мерни машини, профилни проектори (оптички компаратори), микроскопи за алати, видео микроскопи и прецизност платформи за поместување.

Доколку ви треба индустриско решение... Ние сме достапни за вас

Обезбедуваме иновативни решенија за одржлив напредок.Нашиот професионален тим работи на зголемување на продуктивноста и ефективноста на трошоците на пазарот

Контактирајте не
  • 图片4

неодамнешна

ВЕСТИ

  • Предностите на Vision Measuring Machine (VMM) опремена со 3D сонда на допир

    3D сонда на допир, позната и како контактен сензор, како опционален додаток на VMM, може да биде опремена со VMM за постигнување повеќе режими на мерење, што му обезбедува на системот побогати мерни способности и е погодна за различни типови на апликации.1. Високопрецизно мерило за активирање...